Tess lak hoofdstel trens zwart - wit

Brands:
149,00
(Including tax)
Short description:
TESS Trens Bridle Black/White TESS Trens Bridle Black/White is een bijzonder ontworpen hoofdstel door passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is ontwikkeld met als doel een hoofdstel wat vriendelijk is om het hoofd van je paard en een lust voor het oog. Veel...
Price in points: 2980 points
In stock
+

TESS Trens Bridle Black/White

TESS Trens Bridle Black/White is een bijzonder ontworpen hoofdstel door passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is ontwikkeld met als doel een hoofdstel wat vriendelijk is om het hoofd van je paard en een lust voor het oog. Veel paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd en de dikke padding onder het kopstuk en de neusriem zorgen voor een betere drukverdeling waardoor het paard minder hinder ondervind van het hoofdstel. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd waardoor de oren meer plek krijgen.

In de frontriem is gekozen voor 3 rijen Swarovski Elements welke het hoofdstel een luxe uitstraling geeft. De neusriem is voorzien van zwart metallic lakleder en door de brede (60mm) padding is hij een lust voor het oog!

Betaal in 12 termijnen
13.3206
per maand!

Customers also bought