Kentucky springschoenen Leder + Wol

Brands:
Short description:
De lederen springschoenen met wol bieden een uitstekende schok absorptie en  maximale bescherming . Ze bieden bescherming tegen wonden die kunnen veroorzaakt worden door het overhalen. De springschoenen zijn zeer sterk,  soepel  en comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Ze...
Ask a question
Price in points: 1100 points
5DD441767850D
In stock
+

De lederen springschoenen met wol bieden een uitstekende schok absorptie en maximale bescherming. Ze bieden bescherming tegen wonden die kunnen veroorzaakt worden door het overhalen. De springschoenen zijn zeer sterk, soepel en comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Ze zijn gemaakt van sterk, 100% waterdicht PVC leder. Ze zijn geschikt voor elke discipline. De artificiële wollen rand is ideaal voor paarden met een gevoelige huid.


Doordat ze gemaakt zijn van artificieel leder zijn ze 100% diervriendelijk en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het artificieel leder neemt geen zweet, water of vuil op en is daardoor zeer duurzaam! Het verandert niet van kleur en geraakt niet snel beschadigd. Ze zijn machine wasbaar op 30°, geen droger. Kentucky Horsewear ontwikkelde een Tack Cleaner om het artificieel leder schoon te maken. Zeer gemakkelijk en efficiënt!

Customers also bought