Tess lak hoofdstel zwart - wit Small

Brands:
134,95
Short description:
TESS Trens Bridle Black/White small TESS Trens Bridle Black/White small is de nieuwste toevoeging aan de bijzonder ontworpen hoofdstellen door passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is ontwikkeld met als doel een hoofdstel wat vriendelijk is om het hoofd...
Ask a question
Price in points: 3374 points
Reward points: 135 points
In stock
+

TESS Trens Bridle Black/White small


TESS Trens Bridle Black/White small is de nieuwste toevoeging aan de bijzonder ontworpen hoofdstellen door passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is ontwikkeld met als doel een hoofdstel wat vriendelijk is om het hoofd van je paard en een lust voor het oog. Veel pony’s en paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd en de dikke padding onder het kopstuk en de neusriem zorgen voor een betere drukverdeling waardoor het paard minder hinder ondervind van het hoofdstel. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd waardoor de oren meer plek krijgen en de pool vrij kan bewegen.

In de frontriem is gekozen voor een enkele rij schitterende Stellux crystals welke het hoofdstel een luxe uitstraling geeft. De neusriem is voorzien van zwart metallic lakleder en door de functionele 50mm brede padding is hij een lust voor het oog en geeft comfort aan het paard.


• Let op! Word geleverd met frontriem met 1 rij stellux Crystals

Customers also bought