Lotus Romeo

Lotus Romeo

LotusRomeo – De kunst van een onvergetelijke stijl

LotusRomeo is opgericht in 2009 en is ontworpen voor ruiters die elegantie en stijl willen combineren met topkwaliteit. De Lotus Romeo jasjes worden handgemaakt in Europa en kunnen eenvoudig worden aangepast qua lengte en mouwlengte. Elk model heeft zijn eigen unieke stijl en kan daarnaast worden gemaakt in jouw favoriete kleurencombinatie. Lotus Romeo heeft de eer gehad om een geweldige show tailcoat te mogen ontwerpen voor Natasha Baker en Carl Hester!

Kom binnen in de wereld van LotusRomeo waar kunst en sport elkaar ontmoeten en verzeker je van een unieke en professionele uitstraling.

De jasjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende snits: 

  • Classic (spring) jasje, verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen 
  • Shorttail, model van een slipjas, geschikt voor alle dressuurklassen, verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen 
  • Slipjas, verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen 

De prijs van alle Classic modellen bedraagt € 395,00, hiervoor mag je je jasje naar wens samen stellen qua kleur, kraag, piping en knopen. De Shorttail is verkrijgbaar vanaf € 420,00, de slipjas komt op € 525,00 en ook bij deze jasjes heb je een ruime keuze in kleuren.

  • De mouw- en jaslengte zijn voor €35,00 naar uw wens aan te passen, mocht het nodig zijn dan kunnen de jasjes ook geheel op maat gemaakt worden, de prijs hiervan is afhankelijk van de exacte wensen.

There are no products in this section