BorduurBoutique

Naast onze ruitershop, Horse Boutique hebben wij een BorduurBoutique, hiermee zijn wij gespecialiseerd in het machinaal borduren van namen, logo's en afbeeldingen.
Wij maken een borduring geheel naar uw wens, logo's kunnen opgemaakt worden en kleuren worden samen met u bepaald. Wij borduren per stuk maar ook voor grote aantallen kunt u bij ons terecht; bedrijven, verenigingen en particulieren, iedereen is welkom voor advies op maat.

 
Waarom borduren?

Borduren staat voor een exclusieve en professionele uitstraling. Een borduring is duurzaam, kleurecht, slijtvast, chemisch reinigbaar, betaalbaar en vooral mooi !

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij borduren op zadeldekkken, fleecedekens, coolerdekens, statiedekens, bedrijfs- en promotiekleding, petten, badtextiel, t-shirts, jassen, bodywarmers, baby artikelen, knuffels, handdoeken, badges, cadeau-artikelen. Door de vele mogelijkheden is het belangrijk dat wij een goed beeld hebben van uw wensen, welke voor de opdracht met u door worden genomen. Mocht iets toch niet mogelijk zijn, geven wij zeker advies over andere mogelijke alternatieven. Wij hebben diverse leveranciers voor kleding etc. dit kunt u bij ons passen en aanschaffen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw spullen welke geborduurd moeten worden aanleveren.

 

Levertijd?

Wij leveren borduurwerk op maat, de levertijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Bij enkele stuks zal dit enkele dagen zijn. Bij grotere opdrachten word de levertijd met u overlegd en vastgesteld. Enkel een naam op een dekje of deken kan over het algemeen direct geborduurd worden, u kunt hierop dan wachten met natuurlijk een kop koffie/thee. 

 

Kosten

Om een logo of afbeelding te kunnen borduren hebben wij een speciaal borduurbestand nodig (EMB). Digitaliseren betekent dat wij uw logo of afbeelding omzetten naar dit borduurbestand. De kosten om uw logo/afbeelding om te zetten naar EMB zijn eenmalig. Dit bestand kan zo vaak als u dat wilt gebruikt worden. De kosten van het digitaliseren zijn €25,00 excl. BTW.

De kosten per borduring hangen af van het aantal borduringen dat u nodig heeft en het formaat hiervan, voor een prijsopgave kunt u ons vrijblijvend mailen: info@horseboutique.