Kentucky kogelbeschermers Wol bruin

Merken:
99,99
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De Lederen Kogelbeschermer Wol is een perfecte match met onze Lederen Peesbeschermer Wol of de Hook & Loop versie. Dankzij de enkelvoudige klittenbandsluiting zijn deze Lederen Kogelbeschermers de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de...
Prijs in punten: 2000 punten
Voorraad
+

De Lederen Kogelbeschermer Wol is een perfecte match met onze Lederen Peesbeschermer Wol of de Hook & Loop versie. Dankzij de enkelvoudige klittenbandsluiting zijn deze Lederen Kogelbeschermers de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering) alsook voor algemeen gebruik. De kogelbeschermer past perfect dankzij het gestroomlijnde, anatomische ontwerp. De Lederen Kogelbeschermers hebben een sterke TPU huls binnenin en een voering van artificiële wol die zeer aangenaam is voor het paard en het zweet absorbeert en wegtrekt van het been.

Net zoals de peesbeschermers combineren de lederen kogelbeschermers bescherming, comfort en bewegingsvrijheid. Het elegante stiksel patroon duidt ook op aandacht voor stijl. Het feit dat deze kogelbeschermers gemaakt zijn  van artificieel leder maakt hen 100% diervriendelijk en gemakkelijk te onderhouden aangezien ze wasmachinebestendig zijn op 30° (geen droger). Het artificieel leder absorbeert geen vuil, zweet of water en is dus extreem duurzaam. Het verandert niet van kleur en is moeilijk te beschadigen. Kentucky Horsewear ontwikkelde een Tack Cleaner voor artificieel leder waarmee ze onmiddellijk proper zijn. Zeer handig en efficiënt!


Dankzij de enkelvoudige klittenbandsluiting zijn deze Lederen Kogelbeschermers de ideale keuze om deel te nemen aan proeven voor jonge paarden (conform met de FEI reglementering)

Betaal in 12 termijnen
8.939106
per maand!

Nieuw binnen!