Kentucky lederen peesbeschermers wol zwart

Merken:
114,99
Korte omschrijving:
Naast onze Lederen peesbeschermer elastiek wol hebben we deze Lederen peesbeschermer Hook & Loop ontwikkeld. Het is dezelfde peesbeschermer maar met een elegante klittenbandsluiting. Dankzij het  gestroomlijnd design  hebben de lederen peesbeschermers Hook & Loop een perfecte...
Stel een vraag over dit product!
Prijs in punten: 2875 punten
Spaarpunten: 115 punten
  Voorraad
+

Naast onze Lederen peesbeschermer elastiek wol hebben we deze Lederen peesbeschermer Hook & Loop ontwikkeld. Het is dezelfde peesbeschermer maar met een elegante klittenbandsluiting.

Dankzij het gestroomlijnd design hebben de lederen peesbeschermers Hook & Loop een perfecte pasvorm waardoor geen belemmering plaatsvindt bij het plooien van de knieën. Deze is hoger uitgesneden dan de traditionele peesbeschermer om zo tijdens het springen een totale vrijheid van beweging te bieden rond het kootgebied. Tijdens het ontwerpen werd ook aandacht geschonken aan het garanderen van een optimale vrijheid en comfort van het pijpbeen zodat de knie zonder enige belemmering kan plooien.

Onder het artificiële leder met elegant stikselpatroon zit een beschermende TPU huls en de binnenzijde is gemaakt van artificiële wol wat een aangenaam gevoel voor de huid biedt. Ook zorgt de artificiële wol ervoor dat het zweet van het been wordt weggetrokken. Deze peesbeschermer is open vooraan. De simpele klittenbandsluiting maakt het zeer gemakkelijk om deze beenbeschermer te sluiten en aan te passen aan de maat van het been.

Het feit dat deze peesbeschermers gemaakt zijn met artificieel leder en artificiële wol maakt hen 100% diervriendelijk en gemakkelijk te onderhouden aangezien ze in de wasmachine mogen gewassen worden.

De peesbeschermer is wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger). Kentucky Horsewear ontwikkelde een Tack Cleaner om het artificiële leder schoon te maken. Zeer gemakkelijk en efficiënt! Het artificiële leder neemt geen vuil, zweet of water op en is daardoor extreem duurzaam! Het verkleurt niet en geraakt niet snel beschadigd.

Nieuw binnen!