-25%

Kentucky Set Peesbeschermers AIR

Merken:
89,00
Adviesprijs: 119,00
Korte omschrijving:
De Peesbeschermers Air bestaan uit een sterke huls die is gemaakt van licht maar sterk TPU-materiaal dat als doel heeft te beschermen tegen impact, terwijl het peesgebied versterkt werd met  D3O schok absorberende moleculen * voor ultieme bescherming. De Air kogelbeschermer is een...
Stel een vraag over dit product!
Prijs in punten: 2225 punten
Spaarpunten: 89 punten
  Voorraad
+

De Peesbeschermers Air bestaan uit een sterke huls die is gemaakt van licht maar sterk TPU-materiaal dat als doel heeft te beschermen tegen impact, terwijl het peesgebied versterkt werd met D3O schok absorberende moleculen* voor ultieme bescherming. De Air kogelbeschermer is een kleine, ultralichte kogelbeschermer die de gehele kogel beschermt. Het gebied van de beenbeschermer die zich rond de pees bevindt bevat ventilatie gaatjes om oververhitting van de benen en pezen te voorkomen. De neopreen voering die geperforeerd is met als doel de benen goed te laten ademen, voelt tegelijkertijd ook zeer goed aan voor het paard.

Zowel de pees- als kogelbeschermers zijn hoger uitgesneden dan de traditionele peesbeschermer om zo tijdens het springen een totale vrijheid van beweging te bieden rond het kootgebied. Tijdens het ontwerpen werd ook aandacht geschonken aan het garanderen van een optimale vrijheid en comfort van het pijpbeen zodat de knie zonder enige belemmering kan plooien. Beide beenbeschermers zijn open vooraan en worden gesloten door eenvoudige klittenband.

Deze beenbeschermers zijn wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger). Gebruik de Kentucky Horsewear Boots Cleaner om ze te laten glanzen als nieuw!

* D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt.


Gratis thuis bezorgd binnen Nederland


  • Sterke TPU buiten schelp
  • Peeszones versterkt met D3O
  • Sterk vanbuiten, comfortabel vanbinnen
  • Ventilatiesysteem voor een koele prestatie
  • Hoger uitgesneden voor maximale bewegingsvrijheid
  • Eenvoudige klittenbandsluiting
  • Wasbaar in de machine op 30° (geen droger)
  • Maat FULL


Nieuw binnen!