Kentucky set peesbeschermers Velcro & Moonboots

Merken:
204,99
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De Peesbeschermers Velcro bestaan uit een sterke huls die is gemaakt van licht maar sterk TPU-materiaal dat als doel heeft te beschermen tegen impact, terwijl de pees- en kogelgebieden beiden versterkt werden met  D3O schok absorberende moleculen * voor ultieme bescherming. Het gebied...
Prijs in punten: 4100 punten
Voorraad
+

De Peesbeschermers Velcro bestaan uit een sterke huls die is gemaakt van licht maar sterk TPU-materiaal dat als doel heeft te beschermen tegen impact, terwijl de pees- en kogelgebieden beiden versterkt werden met D3O schok absorberende moleculen* voor ultieme bescherming. Het gebied van de beenbeschermer die zich rond de pees bevindt bevat ventilatie gaatjes om oververhitting van de benen en pezen te voorkomen. De neopreen voering die geperforeerd is met als doel de benen goed te laten ademen, voelt tegelijkertijd ook zeer goed aan voor het paard.


Zowel de pees- als kogelbeschermers zijn hoger uitgesneden dan de traditionele peesbeschermer om zo tijdens het springen een totale vrijheid van beweging te bieden rond het kootgebied. Tijdens het ontwerpen werd ook aandacht geschonken aan het garanderen van een optimale vrijheid en comfort van het pijpbeen zodat de knie zonder enige belemmering kan plooien.


De pees beschermers zijn open vooraan en beide hebben een dubbele klittenbandsluiting in lusvorm. De klittenbandsluiting maakt het zeer gemakkelijk om deze beenbeschermer te sluiten en aan te passen aan de maat van het been.


De Moonboot is een kleine, ultra lichte kogelbeschermer die de gehele kogel beschermt maar vooraan open is. Deze beschermt de achterbenen van het tegen elkaar strijken van de kogels tijdens het springen of bewegen. Met hun anatomische vorm zorgen ze voor een comfortabele, goede pasvorm. De Moonboots zorgen voor een goede actie van de achterbenen zonder te overdrijven. Ze zorgen voor een beter afdruk bij het galopperen. De enkelvoudige klittenbandsluiting in lusvorm is zeer handig te gebruiken.


Deze beenbeschermers zijn wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger). Gebruik de Kentucky Horsewear Boots Cleaner om ze te laten glanzen als nieuw!

* D3O schok absorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt.


Gratis verstuurd naar Nederland, België en Duitsland

  • Peesbeschermers: dubbele klittenbandsluiting in lusvorm
  • Moonboots: enkelvoudige klittenbandsluiting in lusvorm
  • Strijkzone versterkt met D3O moleculen
  • Sterke TPU huls met ademende neopreen voering
  • Ventilatiesysteem voor een koele prestatie
  • Machine wasbaar op 30° (geen droger)
  • Maat FULL


Betaal in 12 termijnen
18.326106
per maand!

Nieuw binnen!