Kentucky Magnetic deken

Merken:
189,99
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De Magnetische stalbeschermer Recuptex is één van de eerste Magnetic producten in het Kentucky Horsewear assortiment.  Nog steeds een zeer populair product met een hoge klanttevredenheid, vandaar dat er werd besloten om de Recuptex deken te ontwikkelen. Deze deken maakt gebruik van...
Prijs in punten: 3800 punten
Voorraad
+

De Magnetische stalbeschermer Recuptex is één van de eerste Magnetic producten in het Kentucky Horsewear assortiment.  Nog steeds een zeer populair product met een hoge klanttevredenheid, vandaar dat er werd besloten om de Recuptex deken te ontwikkelen.


Deze deken maakt gebruik van hetzelfde Recuptex materiaal technologie dat reeds in het verleden zijn doeltreffendheid bewees.


Gebaseerd op de Bekaert BEKINOX® technologie, deze bevatten het fijnste garen in inox (vezel in roestvrij staal) dat mee in de stof verweven zit. Het creëert zo een kooi van Faraday welke het magnetisch veld in het paardenlichaam reflecteert. Door het behoud van deze velden wordt de bloedcirculatie en het zuurstoftransport gestimuleerd en verbetert zo het herstel- en genezingsproces in een natuurlijk, beschermende omgeving.


Deze deken is gemaakt uit een zeer stevige geweven stof die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden in combinatie met andere dekens. Deze deken is ideaal te gebruiken voor of na het rijden om zo te helpen bij een betere spierontspanning, maar kan ’s nachts ook op blijven liggen. We raden wel aan de deken geleidelijk te introduceren omwille van het soms tintelende effect. Dus het best om te beginnen kan je hem de eerste dagen een uurtje opleggen en zo over de komende dagen dit uitbreiden.Machine wasbaar op 30°, geen droger

Gratis thuisbezorgd naar Nederland, België en Duitsland

Betaal in 12 termijnen
16.985106
per maand!

Nieuw binnen!