kentucky Relax Horse Toy Pony

Merken:
34,99
Korte omschrijving:
Verveelt je paard zich soms op stal? Dan is deze Relax Horse Toy Pony de ideale stal buddy! Deze horse toy ziet er niet alleen prachtig uit maar geeft de paarden een bezigheid. Wanneer de paarden met hun neus op de buik van het paard drukken zal de binnenzijde het geluid van krakende...
Prijs in punten: 700 punten
Voorraad
+

Verveelt je paard zich soms op stal? Dan is deze Relax Horse Toy Pony de ideale stal buddy! Deze horse toy ziet er niet alleen prachtig uit maar geeft de paarden een bezigheid.


Wanneer de paarden met hun neus op de buik van het paard drukken zal de binnenzijde het geluid van krakende plastic produceren, een geluid dat de paarden zeer intrigeert. De achterzijde van het paard is met klittenband gesloten en kan dus worden opengemaakt om de binnenzijde te vervangen door bijvoorbeeld een plastic fles. De nek en het hoofd van de Horse Toy is gevuld met jute waardoor deze ook kan ingedrukt worden maar toch zijn volume steeds behoudt.

De leuke losse manen, staart en benen van de Horse Toy zijn ook fijn voor de paarden om mee te spelen. Op de schoft is een touwtje bevestigd door versterkte ringen om de Horse Toy in de stal te bevestigen.


  • De Relax Horse Toy Pony is wasbaar in de wasmachine op 30°, geen droger.
  • Verkrijgbaar in de kleur beige, 1 maat: 40cm lengte.
Betaal in 12 termijnen
3.128106
per maand!

Nieuw binnen!