Kep Italia Cromo Polish Black - Cocco + Swarovski frame en kinbandje

Merken:
1.369,90
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De nieuwe KEP Cromo Polish Cocco cap is een zwarte lichtgewicht cap met een prachtig design. De kep is voorzien van een Cocco voor- en achterinzet, een swarovski frame en een Swarovski kin bandje. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via...
Prijs in punten: 27398 punten
Voorraad
09-09-2019
+

De nieuwe KEP Cromo Polish Cocco cap is een zwarte lichtgewicht cap met een prachtig design. De kep is voorzien van een Cocco voor- en achterinzet, een swarovski frame en een Swarovski kin bandje. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster.

Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een luchtcirculatie systeem, 5-punts kinband en een verwijderbare en uitwasbare binnenvoering. KEP Italia caps hebben 5 internationale veiligheidscertificaten en zijn internationaal te gebruiken op wedstrijden.


  • wordt geleverd inclusief een luxe waterdichte tas en een schoonmaakdoekje. 
  • De binnenvoering / liner word Gratis meegeleverd

KEP Italia heeft een uniek matensysteem met 2 maten caps en verschillende maten voeringen, u kunt dus later de maat van de cap aanpassen met een andere maat binnenvoering! Zo hoeft u dus geen dure nieuwe cap te kopen als u later een maatje kleiner of groter nodig heeft.


  • Als u deze KEP Cromo Polish Galactia Kep verder aan wilt laten passen naar uw wensen kunt u contact met ons opnemen: info@horseboutique.nl


Maat tabel Kep;Wat word er bij uw Kep meegeleverd;

Betaal in 12 termijnen
122.46906
per maand!

Nieuw binnen!