Kep Italia Cromo T met Klimt glitter inzets

Merken:
952,00
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De nieuwe KEP Cromo T kep is een zwarte lichtgewicht cap. De kep is voorzien van een Star black inzet, en een black metallic glitter frame. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster. Alle KEP Italia...
Prijs in punten: 19040 punten
Voorraad
08-11-2019
+

De nieuwe KEP Cromo T kep is een zwarte lichtgewicht cap. De kep is voorzien van een Star black inzet, en een black metallic glitter frame. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster.

Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een luchtcirculatie systeem, 5-punts kinband en een verwijderbare en uitwasbare binnenvoering. KEP Italia caps hebben 5 internationale veiligheidscertificaten en zijn internationaal te gebruiken op wedstrijden.


  • wordt geleverd inclusief een luxe waterdichte tas en een schoonmaakdoekje. 
  • De binnenvoering / liner word Gratis meegeleverd

KEP Italia heeft een uniek matensysteem met 2 maten caps en verschillende maten voeringen, u kunt dus later de maat van de cap aanpassen met een andere maat binnenvoering! Zo hoeft u dus geen dure nieuwe cap te kopen als u later een maatje kleiner of groter nodig heeft.


  • Als u deze KEP Kep verder aan wilt laten passen naar uw wensen kunt u contact met ons opnemen: info@horseboutique.nl


Maat tabel Kep;


TAGLIE / SIZES


Wat word er bij uw Kep meegeleverd;


Betaal in 12 termijnen
85.1088
per maand!

Nieuw binnen!