Kep Italia Cromo Textile Circus + Swarovski

Merken:
1.127,00
Korte omschrijving:
De nieuwe KEP Cromo T cap is een blauwe lichtgewicht cap met een prachtig design. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster. Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een...
Stel een vraag over dit product!
Prijs in punten: 28175 punten
Spaarpunten: 1127 punten
On backorder
22-06-2020
+

De nieuwe KEP Cromo T cap is een blauwe lichtgewicht cap met een prachtig design. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster.

Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een luchtcirculatie systeem, 5-punts kinband en een verwijderbare en uitwasbare binnenvoering. KEP Italia caps hebben 5 internationale veiligheidscertificaten en zijn internationaal te gebruiken op wedstrijden.


  • wordt geleverd inclusief een luxe waterdichte tas en een schoonmaakdoekje. 
  • De binnenvoering / liner word Gratis meegeleverd

KEP Italia heeft een uniek matensysteem met 2 maten caps en verschillende maten voeringen, u kunt dus later de maat van de cap aanpassen met een andere maat binnenvoering! Zo hoeft u dus geen dure nieuwe cap te kopen als u later een maatje kleiner of groter nodig heeft.


  • Als u deze KEP Cromo T cap verder aan wilt laten passen naar uw wensen kunt u contact met ons opnemen: info@horseboutique.nl

Nieuw binnen!