Kep Italia Cromo Textile Klimt + Swarovski logo

Merken:
990,00
(incl. btw)
Korte omschrijving:
De nieuwe KEP Cromo T cap is een blauwe lichtgewicht cap met een prachtig design. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster. Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een...
Prijs in punten: 19800 punten
On backorder
08-11-2019
+

De nieuwe KEP Cromo T cap is een blauwe lichtgewicht cap met een prachtig design. De KEP Cromo caps hebben een uniek luchtcirculatie systeem, de luchtstroom is te beïnvloeden via een bediening op het luchtrooster.

Alle KEP Italia caps zijn voorzien van een flexibele zonneklep, een luchtcirculatie systeem, 5-punts kinband en een verwijderbare en uitwasbare binnenvoering. KEP Italia caps hebben 5 internationale veiligheidscertificaten en zijn internationaal te gebruiken op wedstrijden.


  • wordt geleverd inclusief een luxe waterdichte tas en een schoonmaakdoekje. 
  • De binnenvoering / liner word Gratis meegeleverd

KEP Italia heeft een uniek matensysteem met 2 maten caps en verschillende maten voeringen, u kunt dus later de maat van de cap aanpassen met een andere maat binnenvoering! Zo hoeft u dus geen dure nieuwe cap te kopen als u later een maatje kleiner of groter nodig heeft.


  • Als u deze KEP Cromo T cap verder aan wilt laten passen naar uw wensen kunt u contact met ons opnemen: info@horseboutique.nl
Betaal in 12 termijnen
88.506
per maand!

Nieuw binnen!