Samshield cap Miss Shield navy met Flower swarovski top

Merken:
680,00
(incl. btw)
Korte omschrijving:
Prachtige, veilige cap van Samshield. De nieuwe Miss Shield cap. Shadowmatt model met Flower Swarovski top en premium bandje.  Keuze uit een zwarte of blauwe uitvoering De buitenkant van de Samshield Shadowmatt helm is gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat onder andere wordt...
Prijs in punten: 13600 punten
Voorraad
08-11-2019
+

Prachtige, veilige cap van Samshield. De nieuwe Miss Shield cap.

  • Shadowmatt model met Flower Swarovski top en premium bandje. 
  • Keuze uit een zwarte of blauwe uitvoering

De buitenkant van de Samshield Shadowmatt helm is gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat onder andere wordt gebruikt voor high-end motorhelmen. De helm is afgedekt met een matte anti-kras verflaag. De binnenste schaal is gemaakt van polystyreen met variabele dichtheid die zorgt voor een betere afvoer van de geproduceerde energie bij een botsing.

De Shadowmatt is beschikbaar met de dressuur kinband optie: deze optie maakt het mogelijk dat vrouwen hun haar in een knot dragen zonder te worden beperkt door het harnas van de helm. Deze kinband is 2,5 cm korter voor meer ruimte voor het haarknotje.


Samshield heeft een uniek matensysteem met 3 maten caps en verschillende maten voeringen, u kunt dus later de maat van de cap aanpassen met een andere maat binnenvoering! Zo hoeft u dus geen dure nieuwe cap te kopen als u later een maatje kleiner of groter nodig heeft.


  • Helm maat S is geschikt voor een liner/binnenvoering van maat 52 tot en met 56
  • Helm maat M is geschikt voor een liner/binnenvoering van maat 55 tot en met 58
  • Helm maat L is geschikt voor een liner/binnenvoering van maat 57 tot en met 61

Let op:

Maat 55 en 56 zijn verkrijgbaar voor zowel een S schaal als een M schaal.
Maat 57 en 58 zijn verkrijgbaar voor zowel een M schaal als een L schaal.


  • Let op! Niet alle caps zijn constant in voorraad, houd daarom rekening met een levertijd van 1-4 weken. Wilt u de actuele voorraad weten voordat u uw bestelling plaatst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Betaal in 12 termijnen
60.792
per maand!

Nieuw binnen!