Samshield cap Premium Flower Swarovski

Merken:
795,00
Korte omschrijving:
Deze Samshield Premium met Swarovski flower wordt geleverd inclusief binnenvoering/liner en draagtas! MATERIALEN VOOR OPTIMALE VEILIGHEID De buitenkant van de Samshield Premium helm is gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat onder andere wordt gebruikt voor high-end motorhelmen. De...
Prijs in punten: 15900 punten
Voorraad
20-12-2019
+

Deze Samshield Premium met Swarovski flower wordt geleverd inclusief binnenvoering/liner en draagtas!

MATERIALEN VOOR OPTIMALE VEILIGHEID
De buitenkant van de Samshield Premium helm is gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat onder andere wordt gebruikt voor high-end motorhelmen. De helm is afgedekt met een origineel Alcantara®. De binnenste schaal is gemaakt van polystyreen met variabele dichtheid die zorgt voor een betere afvoer van de geproduceerde energie bij een botsing.

PERFECTE MAAT-AANPASSING VOOR ONGEËVENAARD COMFORT
Een grondige antropomorfe studie leidde tot een schaalvorm aan de binnenkant met een ongeëvenaard passend comfort-ontwerp. Beschikbaar in 3 schaalmaten (M, L, XL). Elke schaal is geschikt voor 5-6 schuimlagen (liners) van verschillende afmetingen aan de binnenkant voor een perfecte aanpassing aan het hoofd van de rijder. De grid maat is beschikbaar van 51-61. Met dit systeem is het ook mogelijk om de groei van een jonge ruiter te volgen.

STABILITEIT
Het interne comfortschuim (liner) met "vormgeheugen" zorgt voor een constante dikte tijdens de gebruiksjaren en de semi-flexibele halsriem vermijdt ieder risico van kantelen in het geval van een abrupte beweging. Dit interne comfortschuim is uitneembaar dankzij een veel sterker clipsysteem dan het kras/Velcro-systeem. Het kan derhalve worden gewassen (max. 30 °C) en zorgt daarmee voor een voortdurend schone helm.

ONGELOOFLIJKE INTERNE VENTILATIE
De Samshield Premium helm zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie omdat zij is uitgerust met twee luchtinlaten aan de voorkant. Verse lucht wordt gekanaliseerd door de ingang onder het blazoen en het kanaal dat ontstaat dankzij een uniek concept waarbij de helm geen contact maakt met het voorhoofd van de ruiter. Frisse lucht verdrijft de warme lucht naar afzuigers aan de achterkant rond het comfortschuim (liners), waardoor zweten onmogelijk wordt! Dit concept zorgt voor een sterke interne luchtstroom en vermijdt zo de noodzaak van zichtbare en lelijke luchtinlaten: de hippische elegantie blijft behouden zonder aan techniciteit en comfort in te leveren. Geleverd met een uitneembare en wasbare comfort liner aan de binnenkant (clip-systeem bevestiging) en een transport rugzak.

  • De Premium is beschikbaar met de dressuur kinband. Optie: deze optie maakt het mogelijk dat vrouwen hun haar in een knot dragen zonder te worden beperkt door het harnas van de helm. Deze kinband is 2,5 cm korter voor meer ruimte voor het haarknotje.


Samshield maten

Het Samshield VG-1 matensysteem bestaat uit 3 verschillende schalen welke geschikt zijn voor de verschillende maten binnenvoeringen, hieronder kunt u zien welke maten binnenvoering bij de verschillende Samshield schalen passen.

  • Samshield cap schaal S is geschikt voor een liner/voering van maat 52 tot en met 56
  • Samshield cap schaal M is geschikt voor een liner/voering van maat 55 tot en met 58
  • Samshield cap schaal L is geschikt voor een liner/voering van maat 57 tot en met 61

Let op:

  • Maat 55 en 56 zijn verkrijgbaar voor zowel een S schaal als een M schaal.
  • Maat 57 en 58 zijn verkrijgbaar voor zowel een M schaal als een L schaal.


Betaal in 12 termijnen
71.073
per maand!

Nieuw binnen!